Werken bij Thibo

Jou zoeken we! Tenminste, als je je herkent in onderstaande en je enthousiast wordt van onze functie van:

Systeembeheerder
Systeembeheerder, applicatiebeheerder, netwerk beveiliger, Cloud beheerder, gebruiksbeheerder, applicatie programmeur of unicorn (zoals deze functie hier ook wel eens genoemd wordt)? Welke functietitel het beste bij deze functie past, zeg jij het maar! Deze functie is zó veelzijdig dat elke dag anders én een verrassing is.

Tekenaar
Heb je minimaal een mbo-opleiding in engineering afgerond? Heb je ervaring met CAD-systemen (Inventor en Autocad) en ervaring met het tekenen van order- en productiegerichte tekeningen? En daarnaast ook nog opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een interessante baan voor jou!

Stagiair(e) Productontwikkeling
Ben je bezig met een werktuigbouwkundige opleiding en op zoek naar een leuke meeloopstage van minimaal 3 maanden? Vind je het leuk om zelf nieuwe producten te ontwikkelen en om na te denken over slimmere productiemethoden? Hou je van de combinatie van ontwerpen in Inventor met het zelf testen van het ontwerp en uiteindelijk het begeleiden van de productie? Dan hebben wij een leuke stage voor jou!